text

"Live life, life is mega, even when it hurts...."- Ayim

Wednesday, 12 November 2014

Jalan-Jalan Cuci Mata.... Tokyo



Bulan lepas Ayim berpeluang pergi bercuti ke Tokyo, Jepun selama 7 hari.  Saje nak kongsi gambar dia berposing di Tokyo. Aku tak pergi... jadi aku tak boleh nak cerita lebih-lebih.  Biar gambar je yang bercerita bagaimana seronoknya dia di sana....




Baru sampai


Tengok peta.... mcm mana nak pergi Disneysea














Dah habis memborong.... sampai ke malam.... best sangat 


Besoknya ke Disneyland pulak









Hari kedua.... memborong lagi



Sempat merasa ice cream micky mouse



















Lake Hakone







Semoga pembaca-pembaca semua enjoy tengok gambar-gambar ini......
 Alhamdulillah Ayim dah sihat sepenuhnya.   Rutin check-up dia sekarang sudah setahun sekali,

Hingga jumpa lagi..

3 comments:

Kakcik Nur said...

Suka tengok Ayim yang sihat dan ceria. :)

Mama said...

Salam Kakcik

Terima kasih... ini semua berkat doa semua pembaca blog ini jugak

Ania said...

Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)