text

"Live life, life is mega, even when it hurts...."- Ayim

Monday, 30 August 2010

Muhasabah Cinta....

Assalamualaikum Mama dan pembaca blog Mama semua...

Ini ada surprise video untuk Mama and Ayim...bolehla off dulu mixpod kat tepi tu untuk tengok video ni...Mama jangan marah saya hacked blog Mama ok :)

--Wati--


7 comments:

kakcik said...

Salam KZ...

senyum yang terukir di wajah Ayim tidak menggambarkan kesakitan yang ditanggungnya. Memang Ayim pemuda yang tabah dan kuat.

Mama said...

Salam Kakcik

Ayim mmg jarang complain tentang penyakitnya. Dia redha je dgn dugaan ini

anis sazira said...

Salam

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul...semoga Ayim kembali sihat.

Auntie, saya kawan Hasma & Shahril di Manchester, kita pernah jumpa semasa saya & keluarga dtg ziarah Hasma dlm pantang baby Abid. Maaf tak sempat nk dtg ziarah Auntie & Ayim sepanjang 5-6 bulan Auntie di rumah Hasma. Semoga Auntie sekeluarga sentiasa tabah....terutama sekali Ayim.

Mama said...

Salam Anis

T.kasih kerana sudi mendoakan kesihatan Ayim.

Takpe... nnt balik Msia kita boleh jumpa lg

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam Mama,

terima kasih singgah.

Semoga Ayim sentiasa ceria dan mama juga.

Mama said...

Salam Azrina

T.kasih sudi mendoakan keceriaan kami. Semoga Azrina sekeluarga juga ceria2 selalu

LiTtLe SoLdieR oF aLmiGhTy said...

abg ayim mmg suka senyum je ea... tabah betul!!!